Bewustwording & communicatie

Partijen zetten zich in om eigenaren van asbestdaken bewust te maken dat het voor henzelf en de omgeving beter is dat zij hun asbestdak verwijderen via begrijpelijke en eenduidige communicatie naar de maatschappij en eigenaren. 

Intermediairs worden goed toegerust en geactiveerd om eigenaren van asbestdaken te adviseren en te ondersteunen. 


Stand van zaken
Gepubliceerd op: 12 | 05 | 2020

18 mei 2020 - Online deeltafel Communicatie

Deze bijeenkomst wordt door het Programmabureau georganiseerd in nauwe samenwerking met Milieu Centraal. Zij willen dit najaar graag samen met gemeenten een landelijke actie uitrollen met als titel: ‘Asbestvrije Schuurtjesweek’.
Gepubliceerd op: 19 | 03 | 2020

Aan de slag met het thema Bewustwording & communicatie

Bewustwording & communicatie is één van de zes thema's binnen de Samenwerkingsverklaring, waarmee partijen aan de slag gaan. Per thema is een Activiteitenlijst opgesteld. In de Activiteitenlijst Bewustwording & communicatie vindt u een beschrijving van de projecten en activiteiten die worden uitgevoerd binnen dit thema.
Gepubliceerd op: 02 | 03 | 2020

Start vervolgaanpak asbestdaken

Minister Stientje van Veldhoven ondertekent vandaag samen met provincies, gemeenten, brancheverenigingen, Milieu Centraal en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Samenwerkingsverklaring aanpak asbestdaken. Deze partijen zetten gezamenlijk de schouders onder een volgende stap voor een asbestdakenvrij Nederland.

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze mailing en blijf op de hoogte.

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief