Ontzorgen van gemeenten

Gemeenten, als essentiële schakel in de stimulering en facilitering van de asbestdakensanering, worden ondersteund bij de uitwisseling van goede voorbeelden en met behulp van handreikingen die praktische handvatten bieden om eigenaren te stimuleren en te helpen. 

Partijen richten zich hierbij niet alleen op individuele gemeenten, maar ook - en vooral - op grotere verbanden, zoals regio’s en betrekken provincies om zoveel mogelijk gemeenten te bereiken. 

Stand van zaken
Gepubliceerd op: 19 | 03 | 2020

Aan de slag met het thema Ontzorgen van gemeenten

Ontzorgen van gemeenten is één van de zes thema's binnen de Samenwerkingsverklaring, waarmee partijen aan de slag gaan. Per thema is een Activiteitenlijst opgesteld. In de Activiteitenlijst Ontzorgen van gemeenten vindt u een beschrijving van de projecten en activiteiten die worden uitgevoerd binnen dit thema. 
Gepubliceerd op: 02 | 03 | 2020

Start vervolgaanpak asbestdaken

Minister Stientje van Veldhoven ondertekent vandaag samen met provincies, gemeenten, brancheverenigingen, Milieu Centraal en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Samenwerkingsverklaring aanpak asbestdaken. Deze partijen zetten gezamenlijk de schouders onder een volgende stap voor een asbestdakenvrij Nederland.

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze mailing en blijf op de hoogte.

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief